Seizoenen

Seizoenen

Het eerste seizoen wat we hebben gedaan is de zomer, deze heeft onlangs een upgrade gekregen en is een meer volwaardige bundel geworden. De herfst kun u voor een groot deel in het thema van het bos vinden en binnenkort zullen we enkele spelletjes met woordenschat van de herfst in de shop plaatsen. De winter en lente staat nog op ons to-do lijstje.  Al onze bundels, oefeningen, kwartetten en spelletjes zijn gemaakt met eigengemaakte vrolijke illustraties. Alle documenten zijn in PDF en ze zijn terug te vinden in de webshop! 


De bundels kunnen voor meerdere leeftijden gebruikt worden maar ze zijn voornamelijk geschikt vanaf de kleuterklas tot en met het tweede leerjaar, groep 1 tot en met groep 5. Er zijn altijd meerdere pagina’s woordenschat waar er voor de kinderen de meest relevante woorden kunnen worden uitgenomen. Daarnaast zijn er verschillende oefeningen die moeilijker of makkelijker zouden gemaakt kunnen worden door bijvoorbeeld schrijven/lezen eraan toe te voegen of juist leeshulp te bieden. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


Veel plezier!lente woordenschat taalbundel logopedie school kleuters tos meisje eigenwijsje stage taal lezen dobble spot it spel
zomer woordenschat taalbundel logopedie school kleuters tos meisje eigenwijsje stage taal lezen dobble spot it spel
herfst woordenschat taalbundel logopedie school kleuters tos meisje eigenwijsje stage taal lezen dobble spot it spel
winter woordenschat taalbundel logopedie school kleuters tos meisje eigenwijsje stage taal lezen dobble spot it spel