De bundels

De bundels

bundel-zomer-astronaut-brandweer-kok-taalbundel-logopedie-school-kleuters-tos-lesmateriaal-meisje eigenwijsje-stage-taal-lezen-therapie-logopediemateriaal-bundel-bewegend leren-verkeer-dierentuin-bos-herfst-beroepen-seizoenen-themas-sinterklaas-kerst-carnaval-halloween

We hebben diverse bundels beschikbaar, in diverse categoriën. Bij de categorie beroepen hebben we o.a. de astronaut, de brandweer, de dierenarts, de kok en de logopedist. Bij de thema's vind u de dierentuin, het bos en het verkeer. De feestdagen heeft Carnaval, Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis. En als laatste de categorie de seizoenen heeft momenteel alleen de zomer, voor de herfst komen er enkele spelletjes aan die samen met de bundel van het bos kunnen worden gebruikt. 


Al onze bundels, oefeningen, kwartetten en spelletjes zijn gemaakt met eigengemaakte vrolijke illustraties.

Alle documenten zijn in PDF en ze zijn terug te vinden in de webshop! 


De bundels kunnen voor meerdere leeftijden gebruikt worden maar ze zijn voornamelijk geschikt vanaf de kleuterklas tot en met het tweede leerjaar, groep 1 tot en met groep 5. Er zijn altijd meerdere pagina’s woordenschat waar er voor de kinderen de meest relevante woorden kunnen worden uitgenomen. Daarnaast zijn er verschillende oefeningen die moeilijker of makkelijker zouden gemaakt kunnen worden door bijvoorbeeld schrijven/lezen eraan toe te voegen of juist leeshulp te bieden. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


Veel plezier!