Beroepen

Beroepen

We hebben momenteel 5 beroepen, de astronaut, de brandweer en de dierenarts vind u in de webshop. De kok en de logopedist zijn nog 'under construction'. Zodra deze volledig zijn zullen wij ze uiteraard via de gebruikelijke kanalen zoals Instagram, Facebook, onze nieuwsbrief en de website laten weten. Daarnaast gaan we deze bundels uitbreiden met meer beroepen. De bundels hebben ongeveer de zelfde format en dezelfde onderwerpen zoals o.a. begrijpend lezen, bewegend leren, werkwoorden, woordenschat en een paspoort. Dit wordt op het beroep afgestemd en uitgebreid met extra oefeningen.  Al onze bundels, oefeningen, kwartetten en spelletjes zijn gemaakt met eigengemaakte vrolijke illustraties.

Alle documenten zijn in PDF en ze zijn terug te vinden in de webshop! 


De bundels kunnen voor meerdere leeftijden gebruikt worden maar ze zijn voornamelijk geschikt vanaf de kleuterklas tot en met het tweede leerjaar, groep 1 tot en met groep 5. Er zijn altijd meerdere pagina’s woordenschat waar er voor de kinderen de meest relevante woorden kunnen worden uitgenomen. Daarnaast zijn er verschillende oefeningen die moeilijker of makkelijker zouden gemaakt kunnen worden door bijvoorbeeld schrijven/lezen eraan toe te voegen of juist leeshulp te bieden. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


Veel plezier!


bundel-taalbundel-logopedie-school-kleuters-tos-lesmateriaal-meisje-eigenwijsje-stage-taal-lezen-therapie-logopediemateriaal-bundel-bewegend-leren-beroepen-astronaut-ruimte-brandweer-dierenarts


Brandweer taalbundel met woordenschat en situatieplaat
Dierenarts-taalbundel-beroepen-lezen-bewegend leren
Kok taalbundel voor kleuters en logopedisten
Logopedist taalbundel met schrijfmotoriek en werkwoorden.